pekla mi klamka od strony kierowcy no i gdy chce wyjsc musze specjalnie otwierać szybe i uzywać klamki zewnetrznej
dostałem info ze chyba musze cała klamke wymienić, ze nie ma potrzeby ściagać całego boczku. Dam fotki ocencie sami

bo to brzydko wyglada cała jakas popekana jest ale dzieki za "idee" pomysłu
mam okazje kupic taka klamke za 15 zł.
?
Jak czegoś brakuje to zabierz ze starej ;]
gołe bez maplightów 
sebas napisał(a):chyba ich Bóg opuścił z takimi cenami

pirul napisał(a):ja swoją pospawałem lutownicą, nadlałem od środka jeszcze materiału żeby było grubsze, z wierzchu pęknięcie wyrównałem odrobinką szpachli, wyszlifowałem ładnie, podkładzik, na to czarna struktura do plastiku i klamka jak nowa, mocniejsza niż oryginał, mam tak obydwie zrobione, bez sensu kupować drugą bo za jakiś czas się stanie to samo chyba, że kupisz nową, a nie 15letnią
bedzie ładniejsza i wytrzymalsza
zamiast otwierać z zewnątrzNiuton napisał(a):a pozatym wyjąć skleić i wzmocnić kosztuje 5 zł i troszkę pracy, a zawsze możesz z taką pojeździć nim kupisz nowązamiast otwierać z zewnątrz
Zawsze później masz wybór, którą teraz naprawić 
działa cacy
w koncu sie pogoda zrobila to mozna przy aucie pogrzebać, dziś ide rozkrecac dach i podkładki wsadzać mam nadzieje ze mi to dlugo nie zejdzie i niczego nie zepsuje :/Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości