Dzisiaj w drodze z Mikołowa w stronę Zabrza widziany granatowy CRX. Godzina około 16.30. Pomachałem, wydawało mi się, że kierownik niebieskiej także mi pomachał
androctonus napisał(a):Dzisiaj w drodze z Mikołowa w stronę Zabrza widziany granatowy CRX. Godzina około 16.30. Pomachałem, wydawało mi się, że kierownik niebieskiej także mi pomachał
a no dobrze Ci sie wydawalo, a godzina to chyba blizej 16:00 bylo
Widziałam dziś dwie Solki Pierwszą ok. godz. 16:30 w Czerwionce-Leszczynach (wydaje mi się, że miała rejestracje SBL), jak się jedzie od Żor w stronę centrum, czerwona, tuningowy zderzak, zaparkowana przed jakimś domkiem dupką do zamkniętej bramy.
Drugą pół godziny później w Gliwicach, na Rybnickiej na światłach przy zjeździe na autostradę, również czerwona, srebrne alufelgi z czerwonymi wstawkami, za kierownicą dziewczyna ok. 30 lat.
sobota 21.03
1. Sosnowiec ul.Mikołajczyka ok godz.17.00 - niebieski Rex(chyba na SO blachach) 2. Sosnowiec Fashion House ul.Orląt Lwowskich po 18.00 - czarna Solka na parkingu , rejestracja SY
vrus napisał(a):dzisaj jeden crx srebrny rano w zabrzu na de gaulle wymiana spojrzeń i około 19 czarna crx z klatką bodajże na parkingu pod plaza w rudzie śląskiej przejeżdzała
troszke wieksze zdjecie jakbys dala i moze z kawalkiem rejestracji, to bym Ci powiedzial czy Cie widzialem czy nie bo 2 razy widziale czarnego ed9 na SH i byc moze to byl ten
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
No to coś mało jeździsz, bo ja moim, prawie bliźniakiem Twojego (czarny, przedliftowy przedni zderzak:) prawie codziennie śmigam przez Chorzów, a Cie nigdy nie widziałem Jestem z Bytomia Pozdrawiam