dymek1988 napisał(a):kym1, oj nie placzjaja sobie robie
wiem ze jaja sobie robisz..
ja naprawde doceniam ludzi takich jak Ty, którzy jedyną rzecza jaka potrafia samemu zrobić w samochodzie to go odpalic
Pozdrawiam Twoja zacna osobe

bez przesadykym1 napisał(a):ja naprawde doceniam ludzi takich jak Ty, którzy jedyną rzecza jaka potrafia samemu zrobić w samochodzie to go odpalic![]()

tak bylo kiedys na spotkaniach grupy warszawskiej kto mial wczesnije crke to pamieta...wyscigi na 1 miejscu a pogadac to sobie mozna na gg
a zawsze jakies wymowki ze ja niemam benzyny ja mam stare opony sprzeglo itd itp.Moje zdanie ze jak juz ktos jedzie na spotkanie to nich jest jaaks atrakcja typu wysscigi sprawdzenie sie z kims lub poprostu dobra zabawa ale teraz jakos coraz ciezej kogokolwiek namowic do tegoale moje sprzęgło naprawde padłogabeczka napisał(a):sprzeglo
do pracy busem bo crxem się nie da.

dymek1988 napisał(a):padlem
wybacz nastepnym razem przyjade autobusem zeby w oczy Cie nie razilo
ze accord sobie stoi obok.
bo tego popisu ceerki nie licze
a tak to wszystko stalo ;]
a tak w ogole to szkoda ze malo osob bylobedzie cieplej to sie pewnie wiecej pojawi i kasica z bachorem jak juz sie wykluje
to sezon zaczynamy
to tak cie pizdnę, ze się nóżkami nakryjesz!!! kym1 napisał(a):te mustafa ahmed al-hawsawi ogarnij sie troche i fryzjera zaliczsam przyjechales jakims dyliżansem z powrotu do przeszłosci bo wstyd Ci bylo pokazac swojego parcha

Bolsik napisał(a):dymek1988 napisał(a):padlem
wybacz nastepnym razem przyjade autobusem zeby w oczy Cie nie razilo
ze accord sobie stoi obok.
zreszta [czlonek meski] z tym, nastepny spot przy +15C
Kasica napisał(a):Cytat:
a tak w ogole to szkoda ze malo osob bylobedzie cieplej to sie pewnie wiecej pojawi i kasica z bachorem jak juz sie wykluje
to sezon zaczynamy
qrna dymek!!! ja cie po prostu zamorduje!!!![]()
![]()
za tego bachorato tak cie pizdnę, ze się nóżkami nakryjesz!!!
nie przyjechałam, bo się źle czułyśmy i było zimno bardzo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości