po za tym chlopak juz kupil jakis gwint ale do hond po 91r wiec mu mowimy w jaki sposob moze go wsadzic do auta.a jelopem nie jestem
jedynie wyrazilem swoje zdanie na temat gwintu H&R i ci nie ublizylem wiec prosze nie ublizaj mojej osobie....i nie jezdze del szołem,tylko del solem ktory ma miekka bude i bardzo twardy zawias sie do niego nie nadaje
wiec gdyby H&R byl taki twardy jak twierdzisz to napewno gorzej by sie na nim jezdzilo w solce niz w EE8
, ale to nie o tym tematcelmix napisał(a):moj crx wazy 880kg a towj zapewne 1100 jak nie lepiej jak masz sprzetu napchanego zeby pod dyskoteka pobajerzyc i caly bagaznik plytek z opoczna.
m6nj napisał(a):chłopaki ja to wszytsko wiem ,interesuje sie tym tematem juz dosć długo ,ale trzeba byc desperatem zeby dac 4-5 tys za zawias teina przy obecnym kursie no chyba ze ktos ma uzywke to wtedy chetnie zakupie w innych pieniadzach..głównie chodzi o to ze zakupiłem juz cos co nie zabardzo pasuje..skoro piszcie ze w jajku sprezyny sa wyższe z tego mniemam ze zakres obniżenia bedzie mniejszy o róznice długosci w tych sprezynach..ja szukam gleby w okolicach -80,90 wiec to dla mnie duzy minus musze oddac o chyba i szukjac cos innego..nie ulega watpliwosci ze tein jest najlepszy ale nie za sume drugiego auta.Co do jazdy to gwintu potrzebuje do jazdy po ulicy nie po torze wiec totalna decha mi nie pasuje za bardzo.
celmix napisał(a):adrianku za dlugo na tym forum widze ze nie jestes a juz masz ostrzezenie ,wiec wyluzuj troszke dzieciaku bo strasznie kozaczysz nie majac pojecia w danej dziedzinie zadnego . pojechal do raichu po bmw a przyjechal honda bo mu sie spodobala , nie wiedzac nawet nawet jaki ma model(typ)zawieszenia i jak del solka zachowuje sie na takim zawieszeniu ze lepiej sie prowadzi od 2gen na sztywnym . kozak jestes tam po drugiej stronie monitora .
mam wiec nadzieje ze to koniec naszej klutni i ze wiecej ich juz nie bedzie miedzy nami

ja tak to zrozumiałem i raczej to logiczne jest

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość