a to grilowanko i popijawka, to normalnie dostepna dla wszystkich tak?? ew czy da sie zrobic jakis wlasnie koszt minimalny np za jedzenie na grilla (ew czy trzeba miec swoje) i czy bedzie gdzie grata postawic na jakims parkingu zeby w kime poleciec jakby co:)...
Właściwie to dojazd pod Wawe + powrót + hotel w dwie osoby blah blah , to wychodzi już mały urlopik. Nie ważne ,tak jak chłopaki piszą , może by tak jakis parking dorwać i też będzie git
Ja też postaram się być, tylko cały czas mam dylemat czy brać nocleg na 1 noc jak i tak nie mam zamiaru z niego korzystać (ale dla innych atrakcji) czy też nie.
Hotel udało się załatwić po 55zł za osobę ze śniadaniem i miejscem na grila. Ceny są zprzed 5 lat za hotel więc proszę o nie pisanie głupot w stylu "drogo".
Liczba miejsc ograniczona do 60 osób. Wpłaty niebawem - wpłacamy po 55zł od osoby. Serdecznie zapraszam w imieniu organizatorów.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
karwos, http://www.crx.com.pl/zapisy.php tu masz liste i do wyboru na ile dni itp... a z wplata to neiwiem , jak wspomnial zapewne niebawem na stronie sie pojawi info
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899