jak ktos lubi eksperymentowac to ok tylko zakup nowej uszczelki a to tez nie 10 czy 20zl wlasna praca czas jaki sie temu poswieci i sie okaze ze cos niewyszllo to co? znowu koszt uszczelki i wlasna ciezka praca... trzeba sie zastanowic dobrze czy warto sie za t brac jak sie niema o tym pojecia bo niby cie to nic niekosztuje a jednak uszczelka nieuszczelka cos po drodze strzeli i kolejne koszty takie moje skromne zdanie ale powodzenia jak chcesz sie bawic 

pewnie ze bede próbował bo jak nie po próbuje to niczego sie nie nauczę puki nie bede pewny ze z tej glowicy cos jest to montowac jej nie bede ale napewno cos uda mi sie zrobic choc by samo planowanie i polerowanie i wymiana sprezynek i walkow rozrządów juz cos dagabeczka napisał(a):a czy tuning jest tani?jak ktos lubi eksperymentowac to ok tylko zakup nowej uszczelki a to tez nie 10 czy 20zl wlasna praca czas jaki sie temu poswieci i sie okaze ze cos niewyszllo to co? znowu koszt uszczelki i wlasna ciezka praca... trzeba sie zastanowic dobrze czy warto sie za t brac jak sie niema o tym pojecia bo niby cie to nic niekosztuje a jednak uszczelka nieuszczelka cos po drodze strzeli i kolejne koszty takie moje skromne zdanie ale powodzenia jak chcesz sie bawic
dzieki juz do niego naskrobalem czekam na odp pozdroDarek_ napisał(a):http://www.empireracing.pl/ zaloguj się tu i popytaj o porting głowic albo napisz pw do użytkownika qowax

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości