zna kto lub wie o nim wiecej, interesuje mnie tylko i wylacznie dlatego ze jest biala, slinik nie ma znaczenia, aczkolwiek dopoki bedize chodzil to nie bede nic swapowal.
Ostatnio edytowano 2009-04-01, 19:03 przez wrobellos, łącznie edytowano 1 raz
Moja była....
Silniczek IGIEŁKA D16A6 zimny dolot autko całe malowałem z zewnątrz u lakiernika nawet nieźle pomalowana rozbierana do golasa. Blacharsko OK nie była pognita pamietam, że gdzieś zaczęło wychodzić rude przy listewce być może było to poprawione u nowego właściciela. Autko super jeździło wciągała D16Z5 bez problemów z D16A9 miała kłopot.
Była bita przodem centralnie na środku - taką kupiłem i robiłem dla siebie nie było oszczędzane na aucie. Sprzedałem ją kolesiowi za 6800PLN o ile dobrze pamiętam więc jest lekko w plecy...
Auto godne polecenia. Po mimo seryjnych 110KM ładnie zamiatała nie była na hamowni ja robiłem głowicę i nowa uszczelka pod głowę + rozrząd komplet. Nie wiem co robił później z autem ma ją około roku chyba więcej stała niż jeździła z tego co wiem DEREK pracował w UK.
Maska dach i klapa jest polakierowana czarnym lakierem z matowym klarem więc daje efekt matu ale się nie brudzi i łatwo myje.
W razie pytań zapraszam na PW
[ Dodano: 2009-04-01, 22:41 ] Dodam jeszcze, że jak nakulam kasę to chyba ją odkupię elementy klimatyzacji z tego auta do dzisiaj u mnie leżą brakuje tylko chłodnicy klimy - była uszkodzona.