Tzw. spray show czyli jak to zacytuję fachowca z innego forum
"Spray Show to cholerna podróba akcji o zacnej nazwie Nitrous Purge. Czyli oczyszczania przewodów instalacji podtlenku azotu.
Jak sie nie ma na azot, to sie robi głupoty węglem. Kiedyś bylo fajne, bo nowatorskie, dziś budzi politowanie"
i jeszcze link przykładowy z tego samego forum
thedym24, też mi się to podoba i nawet miałem to zamontowane u siebie... wcale dużo nie waży i jak ktoś tego niezakładał to po co piszecie głupoty.
Butla ważyła 5kg z CO2 w środku... wężyki muszą być mocne aby nie rozpychało ich, zrobiłem na elektrozaworze i na guziczek... CO2 daje właśnie taki efekt jak na filmie i obstawiam że właśnie to ma... waga wszystkiego nieprzekroczyła 7kg. Wymontowałem bo mi nie chciało się babrać z jeżdzeniem na uzupełnianie butli... bezużyteczny bajer, ale gapiów pełno
Jak dla mnie chodz jestem ze wsi Wieś tańczy, Wieś śpiewa tyle w temacie tego badziewia, chyba ze by bylo zamontowane tak jak w skyline w zaszybkich za wsciekłych tam mi sie to podoba jak daje w gaz i wtedy mu puszcza a nie jak caly czas wali
fu**k jaka to jest tandeta.. wybaczcie wszyscy którym sie podoba ale po co to komu? to tak jakby dać sobie naklejkę 4 litrowego silnika na tył do seiczaka...albo gwizdek udający turbinę zakładany na wydech..
[ Dodano: 2009-04-07, 16:43 ] Sorry men3L nie zauwazyłem Twojego posta