naprawde az sie zatrzymałem zeby popatrzeć na ta biedna solke
miała niefabryczny lakier taki bardzo zielony prawdopodobnie z palety Kawasaki Ninja
ciekawe czy to ktoś z forum. Dziś około 14:30 rowniez widziana zielona solka na blachach SI bardzo ciemna zieleń, ładna felga ale auto wygladało jakby je ktoś poczestował 10 seriami z kałasznikowa
- grad zrobił swoje straaasznie to wygladalo.Ketiw napisał(a):o szajse... wczoraj o 21:30 w Michałkowicach (koło Katowic) widziana zielona solka z czarna maska z jakimis badziewnymi naklejkami, zderzakiem oklepanym (siatex) i biednymi felgami 5 ramiennymi chyba z 14"naprawde az sie zatrzymałem zeby popatrzeć na ta biedna solke
miała niefabryczny lakier taki bardzo zielony prawdopodobnie z palety Kawasaki Ninja
ciekawe czy to ktoś z forum. Dziś około 14:30 rowniez widziana zielona solka na blachach SI bardzo ciemna zieleń, ładna felga ale auto wygladało jakby je ktoś poczestował 10 seriami z kałasznikowa
- grad zrobił swoje straaasznie to wygladalo.
Tonek napisał(a):O ile sie nie myle to jakies 20 sek temu slyszany i widziany Dawca na dwupasie w Pszczynie. (stalem na balkonie)
Takiego WRC jakie miałem przez ostatnie 3 dni, to nie idzie przegapić
Konserwowałem sobie wydech i po ponownym złożeniu puściło mi łączenie przy tylnym wahaczu w drodze do Gliwic, to końcowy wrzuciłem do środka i ogień dalej. Wczoraj jechałem z powrotem, dalej z wydechem w środku
. teraz jest już założony, ale szczerze mówiąc dźwięk na samych środkowych przelotowych podobał mi się bardziej, typowa rajdówka... I te strzały z wydechu
Hehe, pozdro!Thomson napisał(a):kurde, tyle osob jest z Pszczyny a ja nigdy nikogo nie widzialem... raz Kaspola na trasie jak jechalem, ale to wtedy nie crx'em, a drugi raz grafitowe ed9 z jakas brunetka w srodku, rok temu okolo na ulicy Katowickiej... no i czasem widuje czarne ed9, ktore stoi przy skrzyzowaniu Bieruńska-DK1... we wczesniejszych postach zdjecie tego ed'a...
Dawca44 napisał(a):teraz jest już założony, ale szczerze mówiąc dźwięk na samych środkowych przelotowych podobał mi się bardziej, typowa rajdówka... I te strzały z wydechu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości