tak się składa, że 10 lat temu miałem tę przyjemność być na pierwszym zlocie Hondy CRX. Od 9 lat co rok wspólnie z różnymi osobami organizuję zloty "dla WAS" i dla siebie oczywiście. Przez te kolejne lata poznłem mnóstwo wspaniałych ludzi, z którymi spotykam sie częściej lub żadziej, na weselach, grilach, zlotach itd. Ogólnie moje życie sie zmianiło przez ten jeden zlot w 1999 r.
Informacja powyżej kierowana jest do osób, które zastanawiają się czy kupić kierownicę, czy pojechać na zlot. Ja odadł bym dzisiaj CRX-a za to żeby poznać wszystkich tych Ludzi.
...przykleilem Wam temacik we wszystkich kategoriach forum ...i odrazu banerek na glownej stronie, nad newsami
Ludziska.... wy sie nie zastanawiajcie tylko ruszac dupska.. na cholere Wam CRXy skoro nie mozecie sie spotkac z maniakami, takimi jak wy ???
Oto wlasnie chodzi.. autko, autkiem, ale czasami na zlocik WIEKSZY trzeba sie wybrac, zwlaszcza na taki, na ktorym beda same rexy i bedzie mozna spedzic troche radosnych chwil gadajac tylko o jednym, posluchac ryku silnikow, narzekan ze znowu komus szyberdach rdzewieje a innemu kapie na kanape z tylu... czy nie trzymaja silowiniki klapy
To jest przyjemnosc... lepiej wydac 200zl na zlot i wspomnienia, niz na kierownice, ktora i tak sie znudzi po miesiacu (bo co to za kierownica za 200zl?)
Ruszac sie, wbijac sie, zapisywac sie, jechac (sie?) i bawic sie
Hi jam ma pytanko ktorego dnia i o ktorej godzinie najlepiej przyjechac zeby furki stały sobie na parkingu czy gdzies tam zeby mozna było popatrzec pogadac z wlascicielami itd itp :>?