Goodyaer f1 sa bardzo bardzo dobre
Yokohama A.Drive bardzo bardzo średnie
Yokohama Parada Spec 2 wyśmienite opony obecnie jeżdżę i jestem zadowolony na pewno będę kontynuował jazdę na nich.
tez jezdzilem na barum bravuris (195/50), nie polecam, na suchym przejdą ale po deszczu śliskie jak 150, chlopak kupil ode mnie auto, odbieral akurat w deszczowa pogode i jak wracal do domu (15km) o malo w rowie nie wyladowal, a opony mialy z 6mm bo kupowalem nowe a zrobilem na nich tylko ok. 6tys km.
moj szef, ktory jezdzi naprawde duzo kombiakem jest bardzo zadowolony z bridgestone turanza + wg niego eagle f1 tez sa sliskie na mokrym pomijajac fakt, ze są głośne przez rzeźbę bieżnika ale to akurat wszyscy wiedza
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Pirul zgadzam sie, na mokrym te Good Year F1 ślizgają, dlatego zaproponowałem rozważenie UNIROYAL RAINSPORT 2. Niestety nie jeździłem na nich, dlatego nie chce sie wypowiadać. Ale teoretycznie na mokrym są lepsze od F1.
Panowie jakie 15stki do rexa turbo
R888 dobra cena ok 250zl za sztuke ale leca w oczach i kleja tylko na suchym
R1R drogie jeszcze nie sprawdzone? jak to z nimi jest?
Parady może? opinie tez podzielone...
moze cos innego, poradzcie cos? dzieki
pzdr
JuM3R napisał(a):R888 dobra cena ok 250zl za sztuke
Pokaz mi ta cene, kupie ze 20szt
JuM3R napisał(a):R1R drogie jeszcze nie sprawdzone? jak to z nimi jest?
Tych juz w PL nie kupisz... Niby sa na allegro, ale kolega do kogos tam dzwonił i koles cos sciemniał, że beda, ale na razie mu się skończyły. Jeśli faktycznie gdzies trafisz, to bierz nawet za 350zl.
Ja na poczatku je sprzedawałem po 295zł szt, ale z tego co wiem to do ludzi na forum posżło tylko kilka szt
Ten kto kupił to się cieszy, bo sa naprawde dobre