bo mi się nie zmieściło przy obecnej lokalizacji stożka wiszącego z turbiny pod podłużnicą, kupisz to na allegro, szukaj "osłona termiczna stożka"
to już kompletnie nic wspólnego z lambo nie ma (może to i lepiej), kwestia gustu, dla mnie podobnie jak z ramkami - wieś jeśli to nie jest seryjne.

Limbo napisał(a):8. acha zdecydowanie kupie majtki na maske... diups... gdzie kupic dobra? kto ma na sprzedaz?
bra[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
bra zrobiona z elastycznego magnesu, jak te wszystkie reklamy na autach, woda się pod to nie wlewa no i nigdzie się nie sfałdzi bo wszędzie jest przyklejony do maski, nie trzeba naciągać sznurków i nie "furczy" przy większych prędkościach bijąc po lakierze. Jedna sztuka na gotowo wychodzi dosyć drogo, bo 300pln w domu u Was, ale już przy trzech sztukach cena spada do 250pln
a za magnesowy staniczek to chyba nie jest dużo, jak stówę taniej są zwykłe szmaty na allegro

czy ze sztucznej skóry
magnesowa troche chu... wygląda
napisał 300zł za magnetyczne ja pytam o te ze skóryParówa napisał(a):a Ty potrafisz czytać ze zrozumieniemnapisał 300zł za magnetyczne ja pytam o te ze skóry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości