może cię to nie pocieszy, ale ja ostatnio mam sny, że przychodze na parking (z domu, czy z pracy) a tu rex bez większości części: zderzak, chłodnica, silnik, nosek, światła, uchwyt do podnoszenia maski, maska, kierownica, fotel pasażera, oryginalny tylny spojler gumowy, felgi, szyber i pare dupereli z wewnątrz.
Na szczęście to tylko sny. Ale nachodzą mnie coraz częściej.
Tak więc coś w tym musi być, kolejna przestroga dla wszystkich, no i współczuje właścicielowi.
Krychu, ale to 1st gen czy 2nd gen?
edit nie było pytania, poprostu nie mialem podglądu na zdjęcia.
ale podaj więcej szczegołów... może jak się nie uda uratować rexa to chociaż po częściach dopadnie się drani, a wtedy nieomieszkam przestrzelić im kolana w obronie własnej
Krychu poszukaj w Siemianowicach, jak chcesz to Ci podam adres gdzie znaleziono mojego na pw lub napisz do mnie na gg:2219400. Mojego zwinęli z Bytomia niecały rok temu, ale się odnalzł, trzeba być dobrej myśli, trzymaj się stary.
o w mordę podaj telefon do siebie żeby w razie czego szybko zareagować.
PS. Widzisz tyle z nią cudowałeś, że pewnie sama uciekła trzymaj się, na pewno się znajdzie.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
KILKA DNI TEMU SAM ZACZĄŁEM TEMAT O PRÓBIE KRADZIEŻY CRXA KTÓRYM SAM KIEDYŚ ŚMIGAŁEM !!!! JA OBSTAWIAM ŻE TO TE SAME GNOJE ,ŚMIGAJĄ I KRADNĄ CRXY SZUKAJMY WSZYSCY NA OKOŁO ,NA GIEŁDACH ,NA ALLEGRO NA TAJLE ,GDZIEKOLWIEK ,JA BĘDĘ PATRZAŁ TEŻ NA LEWO I PRAWO DAJ MI TWÓJ TEL NA GG LUB NA PW TO BĘDĘ DZWONIŁ JAKBY CO
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
masz moje słowo że podbeskidzie będzie obserwowane dałem info paru kumplom jak sie te skurwiele pojawią od bielska do granicy to nie ma bata żeby Twoja fura sie nie znalazła.....wszyscy trzymamy kciuki!
"Ty tez pie*dolisz Nikos, chociaz akurat Ciebie lubie"
dzisiaj dwa razy widziałem jakis typów koło mojej cerki!!
szczupli , ubrani raczej po skejtowsko-dresowsku jak ich dzisiaj jeszcze zauważe cykne fote i dam na forum...
może to te same [czlonek meski] co ci edka sprzątneli
ewidentnie coś kombinują , za każdym razem jak ide do auto to się tracą
a jako że miałem troche czasu to se dzisiaj wymieniłem uszczelki pod deklem (te na świece) i pare razy do auta schodziłem...
pewnie na forum pedały zaglądają i kombinują co zajebać!!
Mialem kiedys sen ze mi ukradli hanie, to sie obudzilem caly spocony i szybko podbieglem do okna ale na szczescie nikt go nie ruszyl. Taka strata na pewno boli, wspolczucie
Jakby co to bede obserwowal moje okolice, moze kiedys sie na dolnym slasku znajdzie
chyba im sie civic5g juz znudzily i teraz biora sie za rexy, moze juz jest rozebrany w jakiejs szopie, ta niewiedza mnie dobija co sie z nim teraz dzieje