jego dziewczyna jak chce wsiąść to robi to tak, żeby się ni podniosły
Nie wiem co to za firma, wiem ze ściągał z USA
ja bym zrobił drzwi albo do góry ze zawiasy na na słupku albo na dachu tak pod spodem oczywiscie albo jak w trabancie juz zapomniałem jak to sie nazywa łapaki powietrza
ale jak by sie otwierały tak ze zawiasy na słupku to fajnie by wygladało tylko lipa z wysiadaniem na parkingu 

Śmieszne, a nie fajne. U mnie to wzbudza jedynie politowanie dla tego który włożył w to kase i to całkiem sporo kasy, a potem jego auto jest na różnych forach wyśmiewane...
Duuużo lepiej to wygląda niż standardowe drzwi z ramkami i z tego nikt na parkingu Cię nie wyśmieje 

z wysiadaniem mysle ze niebyloby problemu, bo wkoncu otwieraja sie do 90 stopni. Domykanie sie tez niebyloby ciezkie bo niechce silownikow o wielkosci 5cm ktore nic niepomagaja tylko wlozyc normalne dlugie silowniki pod nadkole, znajomy ma to w preludzie 3gen i leciutko chodza, tylko nie wiem czy w rexie bedzie tak samo dobrze dzialac(fakt ze ma to dopiero miesiac wiec jeszcze czekam czy aby napewno nic mu niezacznie sie luzowac), no i brak ramek tez mi pasuje tylko kompletnie nie wiem jak sie to robi, jakie sa koszta i co ewentualnie sie psuje(juz wiem ze szyby na zamowienie ale to chyba niejest astronomiczna cena w porownaniu do nowych?). Zawiasy na slupku fajny pomysl tylko ze 2 miejsca parkingowe bym potrzebowal a nietedy droga zeby utrudniac zycie sobie i innym;] Autko robie pod swoj gust a nie czyjs dlatego to ze ktos tam sie bedzie wysmiewal to mnie nie boli nikt mu niekarze wsiadac, a co do samej pielegnacji karoseri w stylu ogniska rdzy to wiadomo ze zostaje to robione odrazu po zawieszeniu
Jest to co prawda moje pierwsze autko ale dbac mam zamiar o nie caly czas bo niejest ono zwykle. Co z tego ze Hoonda ma 19 lat skoro silnik jest zywotny, niemam z niczym problemow a wyglad jest kwesita gustu gdzie dla mnie wiele aut nowych jest poprostu brzydsze;] wiadomo swoje najpiekniejsze
Dzieki za informacje ale wiecej napewno niezaszkodzi 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość