siemanko. podpinałem sie pod temat wczesniej ale nie uzyskalem konkretnej odp dlatego pisze. chcialem wstawic do mojej del solki reperaturke do tylnego blotnika bo juz podeszla woda i wypycha powoli lakier to niedlugo wyjda wrzody... i teraz nie wiem czy mozna od jakiegos innego auta dopasowac.. od jakiegos powszechniejszego ale tak zeby rant sie zgadzal.. ktos mi mowil wlasnie ze pasują ale nie pamietam od czego.. czy mogl by ktos mi pomoc?? jakies linki gdzie najlepiej niedrogo kupic, od czego by byly, wyjasnienia... z gory dzięki wszechwiedzącym pozdrawiam
no z civica 5gen 3d powinno się dać to zrobić chociaż później podobno wychodzą trochę inne ranty, ktoś pokazywał to na solu ale nie pamiętam, a nie chce mi się szukać, jeśli nie masz zjedzonych całych brzegów to może da się odtworzyć kawałek bez spawania całej reperaturki
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Tu masz link do zdjecia del sola ze wstawionymi reperaturkami od civica V http://images22.fotosik.p...62f6fd78bbe.jpg Jak widac rant jest bardziej zarysowany. Jak dobry jest blacharz to tak zrobi ze nie bedzie tego rantu widac. Ewentualnie mozesz poszukac i kupic od jakiegos del sola zdrowe nadkola. Pare osob na forum napewno ma takie na sprzedaz. Tak czy siak najbardziej podpaduja reperaturki od civica V
[ Dodano: 2009-04-23, 23:14 ] forum/viewtopic.php?t=29964 tu masz jeszcze zdjecie solki w trakcie wstawiania reperaturek. Spytaj uzytkownika luxu$ od czego je bral. A tak wogole jak masz robic blotniki to odrazu pozdejmuj pare plastikow i sprawdz czy ci progow od srodka nie zjada
tzn wyszla wogole dziora wielkosci 5/3mm ale widze ze podchodzi woda pod lakier dlatego chcialem cale reperaturki ale moze wsumi dalo by sie tylko na to ladnie łatke z nowej blachy a rant to by sie wyprofilowalo... nie wiem, jeszcze nad tym pomysle ale ok, dzięki wam serdeczne.
[ Dodano: 2009-04-25, 00:12 ] a mozecie mi wyslac linki np z tymi reperaturkami co mowicie ze pasuja od civica V, gdzie mozna je kupic nie wiem allegro czy inne takie bo nie moge ich znalezc. i wiem ze ciezko bedzie ale np gdzies jakas fote ze wstawionymi juz, jak to wyglada bym looknol, czy sie bardzo rozni ale najlepiej tam gdzie moglbym je kupic jakis link bo kurcze szukam i szukam..
[ Dodano: 2009-04-25, 00:12 ] bo to zdjecie co tu kolega ostry7m14 wstawil link to nie chodzi cos..