1. rano kolo 7:30 czarna crx ze spojlerem jechala w str ronda na marysinie od wygody
2. ok. 16:10 w al.niepodleglosci morska crx ze spojlerem od vteca (vtec?)-okolice ul. narbutta
3. ok 16:12 w al. niepodleglosci niebieska (vivid blue) z bialymi lampami z tylu, z przodu od punto (ten ktos byl w swiebodzinie...) okolice ul. narbutta
4. tego pana nawet rozpoznalem...Majlo jechał na narbutta ps. fajne sobie felgi strzeliles
jak to byl ktos z was to pisac bo jakos zadko sie znajdujemy tutaj ps. to byl moj szczesliwy dzien...4 ceerki 1 dnia...wyczerpalem limit na miesiac chyba
A ja mam pytania doyczące trzech ceerek:
czarny Del-Sol pojawił się w Gliwicach, któryś z was?
czarny 2nd gen, strasznie poszerzony, cały w ogniach śmiga od niedawna po Bytomiu, czyj?
i nadal szukam właściciela czerwonego 2nd gena na mojej dzielnicy. Człowiek ze Strzybnicy niech się odezwie, mieszkam 100 m od Ciebie, a nie umiem namierzyć!
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !
Szołmen, to nie byl Arvid....chyba widzialem ja przez chwile...ale mial nalepke crx clubu chyba (mowa o vivid blue z bialymi lampami i od punto-bo ta vtec? to na 100 nie Arv)
sorki za OT
Dzisiaj Łódź, Tesco - Pojezierska, godz. 19 z minutami - czerwona ED9 nr CTR J*** i druga, ul. Pojezierska miedzy Zgierska a Hipoteczna godzina prawie ta sama, kolor nieznany (bo juz ciemno bylo hehe) numer tym bardziej nieznany (bo jechal z przeciwnej strony ) ale niezle dawal po zaworach Ktos z Forum moze ???
dzisiaj w Rzeszowie mignęła mi czerwoniutka ospilerowana 2gen na sporych felach i glebie... blach nie widzialem ale moze ktos z Rzeszowa ja wyczail i wie osochozi bo na drodze zrobila na mnie duze wrazenie
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)