bar_oo napisał(a):godz 9.00 przed budynkiem polibudy w Gliwicach fioletowe ospojlerowane ED9
Też je widuje, jeździ nim jakaś starsza kobitka

bar_oo napisał(a):godz 9.00 przed budynkiem polibudy w Gliwicach fioletowe ospojlerowane ED9

Lax2 napisał(a):Dzisiaj przed 8.00 namierzony z "innego wozu" Vajzlowóz smigajacy na naszych dziurawych Bytomskich asfaltach - pozdro w jego strone -
A o około 16 na Olimpijskiej w Bytku oczywiscie , wyprzedziła mnie nie nerwowo z lewej burty czarna 2 gen Ktos ty kolego? Jakis tutejszy ?
Myślałem że zrobimy jakąś małą próbę ED9 vs. EE8 w dół Olimpijskiej ale widziałem, że chyba gadałeś przez telefon
Pozdro!
mam druga połówke na Olimpijskiej i własnie dzwoniłem do niej zeby wyszła na przeciw
co do próby zawsze chetny a ze bywam czesto w rejonie kto wie moze bedzie nam dane . Pozdro
skręcałem do niej potem na Łużycką
A co do kuli szpieguli, no to troche mieli racje, że ją tam zamontowali, bo na odcinku Olimpijskiej tam gdzie są skrzyżowania, to troche niebezpiecznie ganiać (zaparkowane auta i wyjeżdżający nic nie widzą), co innego druga połówka Olimpijskiej 

Kto to?? 
zwierzu_1986 napisał(a):Kiedyś już pisałem-tym fioletowym jeździ nauczycielka z fizyki z V LO w Gliwicach
) 

myślałem ,że to się Krychu gdzieś wybrał na wycieczkę z przygodami
czerwony I gen bez tylnej bocznej szybki ładny !!! kto kupił ???? bo na nr KSU a laweta SMI Lub jakoś tak 
pomachane 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości