I co Panowie,ustaliliście już jakieś konkrety?Na Wrocław nie będę się wracać,mogę dołączyć w Jelczu-Laskowicach albo w Oleśnicy i stąd mogę poprowadzić.A co do godziny,to proponuję 8.
panowie ale w sobotę rano nie ma we Wrocławiu korków już nie przesadzajmy:) mi odpowiada korona i 8 to chyba za późno jak o 9tej się zaczyna zlot nie chcę lecieć na łeb na szyję wolę wcześniej wyjechać. kto jest zalogowany na GW to niech się dowie kiedy i gdzie oni się spotykają
[quote="Remorant"]tez bym sie z Wami zabral ale wolal bym ominac wrocek, bo wiadomo przejechac przez niego nie jest latwo, myslalem raczej o kierunku Strzelin, Brzeg.
jesli juz bym jechal na Brzeg to potem bym sie kierowal na Namyslow, no ale sam nie wiem jak to bedzie. Chcialbym sie zabrac z ekipa z HDS ale jaka chlopaki obiora trase to nimam pojecia i czy w ogole sie z nimi zabiore
res napisał(a):ja jadę z Wrocka a nie mam pojęcia jak się tam dostać ani którędy wyjechać z Wrocławia
Kierujesz się na Warszawe wg znaków i docierasz na miejsce, to jest prawie po trasie. Na dnaich zrobię mapkę dokładniejszą jak się kierować u nas dokładnie na miejsce.
Zróbmy tak, że z Ci co jadą z Wrocławia mogą się spotkać o 8 pod koroną ( nie będziemy pędzić, bo oficjalne rozpoczęcie jest później, a od 9 można w ogóle przyjeżdżać) i ruszymy sobie spokojnie na Warszawę. Reszta(Ci co chcą omijać Wrocław) dołączy się we właściwym miejscu i czasie.
Jak dla mnie to omijanie Wrocka o 8 rano w sobotę to tylko utrudnianie sobie życia, ale to tylko moje zdanie.