[ Dodano: Sro Paź 05, 2005 8:05 pm ] moze jednak ktos jeszcze ze ludzi ze slaska lub okolic sie namysli ,ja wiem ze duzo ludzi tam bylo ja tez tam bylem ze 100 razy ale warto tam jechac jeszcze raz czym wiecej autek tym bedzie lepiej.
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
to może w sobotę na trasie Katowice - Bielsko na parkingu pod TESCO o 15.00 pasuje Wam?
crxmen daj znać o której chcecie sie spotkać w niedzielę? Acha kto jedzie od Krakowa to może czekać w sobotę o 15.00 - 15.30 na stacji BP przy MCDONALDS podjedziemy tam po drodze.
POZDRAWIAM.
Mam prosbe, juz nie bede mial raczej dostepu do neta, bede wdzieczny za info gdzie i o ktorej mam na Was czekac w sobote, ja bede w okolicach Bielska - Białej. Prosze o informacyjnego smska na nr 602779913 - oddzwonie:)
witam ,dopiero co dotarlem do polski,jutro czyli niedziela jest mi obojetne o ktorej, TOMECKI moze sie trafimy juz gdzies u nas jutro,moze M1 w czeladzi pasuje ci??
[ Dodano: Sob Paź 08, 2005 12:32 pm ] OK JAK SIE KTOS JUTRO JESZCZE ZDECYDUJE TO 13.00 M1 'CZELADZ'
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
Wybiera sie ktos jeszcze? Ja narazie zamierzam jechac na Auto Salon w Katowicach na Bytkowie. Gdyby zebralo sie wiecej osob to skusilbym sie na to Bielsko.