zderzak do tyłu lekki lifting seryjnego
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

at04pietas
Forumowicz

zderzak do tyłu lekki lifting seryjnego

przez at04pietas » 2009-06-03, 17:24

Witam na wstępie zeby nie było głupich uwag w stylu kup kalibre itp. Nie chce jakiegś tam "tuningowego" zdeżaka za allegro czy czegoś innego

Mianowice podoba mi się orginalny tylny zdeżak tylko jest ciut za wysoki, czy ktoś widział coś prawie identycznego tylko niższy jkieś 5 cm albo ma pomysł jak go obniżyć nie zmieniając zanadto proporcji nie interesują mnie zadne dokładki apropo całość ma zachować linie a zdeżak zasłaniać puche wydechu i cześć zawieszenia.
Z góry dzieki
Mój edek forum/viewtopic.php?t=34216

140,7 KM 156,7 NM

kobi
Forumowicz

przez kobi » 2009-06-03, 19:14

jak co to ja mam ladny zderzak, nie zadny allegrowy, tylko kupiony z niemiec, bo u nas jest taki cieszko dostac, i nie jest za niski ja na nim jezdzilem, i jak dobrze pamietam jest troche nizszy od orginalu, i pasuje do wysokosci progow, jak co to pisz to zdjecia ci podesle ;)

a jesli sie nie zdecydujesz to ci moge podpowiedziec jak mozna to zrobic

to tak kupujesz drugi taki zderzak, rozcinasz go na pol, lub w ktorym ci miejscu pasuje, tylko musisz go tak uciac aby jak najwiecej plaszczyzny prostej na nim bylo(te 5cm co chcesz sobie obnizyc, i swoj tniesz tak jak tamten, i na nity je zlaczysz, lub pojdziesz do zakladu w ktorym kleja zderzaki, to oni moze ci to skleja, a jak nie to tylko nity.

jak co to pisz, to ci to wytlumacze
tuning moje hobby