jesteś z siemianowic wiec daleko nie ma
czysty dzwiek nic nie trzeszczy, gra to bardzo przyjemnie dla ucha
jstem bardzo zadowolony
nie było wczoraj czasu zeby przykleić maty ale jak sie pogoda zrobi to sie za to zabiore, jestem teraz w 100% zadowolony ale jak mowicie ze z matami gra nie porownywalnie lepiej to z pewnoscia tak jest 
nie smierdzą jesli chodzi o cena/jakość to wypadają niezle, jakotako one nie wyciszają aż tak bardzo ale zapobiegają brzeczeniu blach i sprawdzają się niezle, jesli to nie hi-end i macie zamiar samemu to robić to chyba najlepszy wybór, tak miendzy nami w niejednym serwisie z car audio robią z tego wyciszenia, i jest to lepsze rozwiązanie niż maty z allegro te do 15zł, a jak was stać polecam dynamate, plus rozpraszacze za głośniki plus specjalne peszle do cięgien plus wiele innych koszt 1 drzwi 1000zł w góre, więc mata dekarska się sprawdza wiem co mówie poprzedni samochód miałem wygłuszony i tasmą dekarską i matami i naprawde nie ma jakiejś słyszalnej różnicy, a w bagażniku jest dobrze jeszcze filc podłożyć, Pewnie znajdzie się zaraz krytyk ale jesli chodzi cena jakość to taśma jest najlepszym rozwiązaniem.tomas82 napisał(a):beda cuchnac bitumem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości