przedwczoraj wen widziany w swojej srebrnej solce na rondzie czyzynskim pozdrawiam i wczoraj z kier michałowic do krakowa widziany edek po godz 10 czyj??
około 17.10 czerwony ED9 widziany na moście dębnickim nie Krakowski cos chyba RDE czy jakoś tak 30 sekund późnej tez czerwona ale Solka mknęła w stronę ul Kościuszki
Właśnie przed sekundą spod mojego domu odjechał czarny del sol na KR blachach
Lotka esi, ambery, aluski, czerwona skóra w środku.
Pognieciony lewy błotnik i maska zupełnie jak u mnie xD
Ul. Toruńska, chyba do budy z żarciem 24h podjechał ktoś.
Przyznać się kto to
"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson
ok 19.30 koło tandety srebrny sol. wydawało mi sie że Ven, ale kierował chyba kto inny...
Ostatnio edytowano 2009-06-17, 23:37 przez Pinkie, łącznie edytowano 1 raz
Niereformowalna, zmienna, niestabilna
W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna
Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna
chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna!
Sauron napisał(a):przedwczoraj wen widziany w swojej srebrnej solce na rondzie czyzynskim pozdrawiam i wczoraj z kier michałowic do krakowa widziany edek po godz 10 czyj??
Mój pozdrawiam. Kiedyś już się chyba widzieliśmy machałeś jak jechałem od Michałowic do domku;) ??? to Ty byłeś ??
SPEED napisał(a):Pinkie napisał/a: ok 19.30 koło tandety srebrny sol. wydawało mi sie że Ven, ale kierował chyba kto inny... to byłem ja ale ciebie nie widziałem
Minęliśmy się, jechałam w drugą stronę
Niereformowalna, zmienna, niestabilna
W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna
Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna
chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna!
Czerwony EDek śmigał od Kocmyrzowskiej w stronę Makuszyńskiego - kierownika chyba nie trzeba przedstawiać Było to coś koło siedemnastej.
Ów EDek mijał sie z dwoma rexami - jeden z nich był czarny a drugi niebieski