rozumiem ze szukasz nowego? yyyy.. mysle ze moze byc problem
uzywane chyba wiekszosc sprzedaje kompletne poloski, ktos niedawno sie chwail ze ukrecil polos i moze mu zostala ta przedluzka jak wymienial polos.
duzy to ma luz? czy to jest luz pionowy? na polosce jest taki jakby "tlumik drgan" gumowy moze cos z nim jest nie tak?
wyraznie slychac to na tym laczeniu. nie wiem czy tam jest lozysko czy co bo tego nawet nie rozbieralem zeby mi sie nie rozlecialo do konca bo potrzebuje auto.niech ktos napisze czy to laczenie sie kupuje nowe czy raczej trzeba szukac poloski calej
najlepiej szukaj całej półosi ja tak jak pisałem składałem z dwóch to trzeba było nowe przeguby, bo na starych telepało, można kupić ten przegób nowy co jest na łaczeniu kiedyś chciałem tak zrobić kupno takiego nowego przegubu tylko ze to było B16A2 to koszt 500pln w zamienniku i ciezko było trafić, za tyle kupisz całą półoś
no to kicha- tam sa 3 takie male lozyska- bez problemu to dostanisz uzywane- problem jest w tej obudowie (bo ona ma takie naciete 3 rowki) ktore wlasnie przez x lat sie wyrabialy i teraz te lozyska nie siedza tam ciasno tylko lataja- i wlasnie tu sa stuki przy ruszaniu takie PYK PYK
to jest ta czesc- tylko inna jest widonicze obudowa- wlasnie te 3 lozyska musialy ci sie jakos ptrzytrzec- sek w tym czy to bedzie pasowac:)? bo np z prawej strony na krotkiej polosce to insze sa te lozyska w ee8 sa odkragle ale maja tez takie prowadnice jeszcze w sobie.. i moze byc zonk, jak pasuje na wieloklin to bedzie pasowac (skoro pasuja polosie od ed) ale namieszalem