w tylnym słupku są mocowania do takich pasów, w plastiku oznaczone jest to taką kropeczką. śruba nada sie od tylnych pasów albo od odkręconego kierowcy. pozostałe dwa mocowania chyba oczywiste...
Sorki za OT, kiedyś mnie to wcale nie interesowało, ale ostatnio jak jeździłem pomiędzy pachołkami to latałem po całej budzie, jak sobie kupie takie pasy to będą mnie trzymać w serynym fotelu? Narazie jakoś nie chce kupować kubłów, bo i tak mi się ciężko wsiada...
Ja napisze tak jak mnie kiedys zjebali na jdm option musza byc przelotki i pasy maja isc rowno czyli np do rozporki przy silownikach zamontowane a nie tak jak ma kolega do dolu i w zaglowki bo cie [latwa kobieta] szyje potnie
tak mi to kiedys wytlumaczyli i raczej to racja bo jakims wypadku
Moze masz racje z tymi pasami. Hmm jak znajde chwilke czasu to pokombinuje z przymocowaniem do tylnej klapy. Odnosnie tych miejsc z tylu na klapie, to trzeba ciac plastik aby dostac sie do tych otworow ??
ja tez mialem zamontowane tak jak snow tylko bez tych napinaczy smiesznych, lata sie wygodnie i elegancko, nic sie nie dzieje, swoja role spelnia w 100%, a maniacy idealu itp zawsze cos wymysla ze zle
co do ciecia szyji to w kublach masz prawie identyczny rozstaw gornych otworow na pasy jak bys wsadzil u nas pod zaglowek