P@r0w@ napisał(a):a ile to koni moze dac przy silniku d16z5 hmmm mam troszke kasy i mysle czy by nie kupic ale kurde szczegol jest w tym ze wsadzil bym to dopiero w marcu hehe
P@r0w@ napisał(a):hehe lol to pwoiedzcie mi jaki moze byc laczny koszt calej operacji najlepiej kazda operacja z opisem ile trzeba wydac bede mial cos kolo 8 tys. bo wozek od ojca dostane wiec to co zarobie to wloze w samochod
P@r0w@ napisał(a):wozek
Tom i Jerry napisał(a):P@r0w@ napisał(a):a ile to koni moze dac przy silniku d16z5 hmmm mam troszke kasy i mysle czy by nie kupic ale kurde szczegol jest w tym ze wsadzil bym to dopiero w marcu hehe
Kolejny teoretyk turbo bez samochodu

rudzinski napisał(a):Tom i Jerry napisał(a):P@r0w@ napisał(a):a ile to koni moze dac przy silniku d16z5 hmmm mam troszke kasy i mysle czy by nie kupic ale kurde szczegol jest w tym ze wsadzil bym to dopiero w marcu hehe
Kolejny teoretyk turbo bez samochodu
jest w tym sporo prawdy ale gdzies sie chlopak musi nauczyc, prawda?
przynajmniej teraz ma jaksi obraz sytuacji![]()
nie krytykujmy tak nowych - taka moja prosba
P@r0w@ napisał(a):a ile to koni moze dac przy silniku d16z5

P@r0w@ napisał(a):Tom i Jerry, nie denerwuj sie oki wozek niedlugo bedzie wiec jak bedzie to bede kontynuowac temat ale napewno cos takiego mi sie marzy a juz jak bedzie crx to tez skieruje pytanie do VTG, Promotor, TomaRacing, Tomson, Grabowski i moze bedzie kolejny zakonczony projekt (mam nadzieje)
mowi sie trudno robi sie dalej...
Kaspol napisał(a):ja osobiscie zamiast turba wolalbym wrzucic b18c6 z integry i sluchac seryjnego 190konnego vteca.ale niektorzy wola slychac dzwiek prawie tak zajebisty jak vtec(ssssssssss..... z zaworu upustowego![]()
![]()
![]()
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości