Ja mam pytanko .. czy ktoś z Kielc bywa czasami w Krakowie .??.. bo kilka razy widziałam czarnego crxa na rejestracjach kieleckich... ostatni raz widziałam w sobotę tj 8.X ok godz 11 ( na miejscu pasażera siedziała młoda kobieta )
W sobotę na gdańskim Przymorzu, na ul. Rzeczpospolitej koło stacji shell'a - Pod hurtowniami odzieżowymi stała czarna cerka 2nd gen.
Przyzna się ktoś do niej?
Elo!
w zeszlym tygodniu w poznaniu pod akademikami PP orzy ul Jana Pawla II stala biala ceerka czyja?? przejezdzal tez czerwony del sol i przy AR czarna ceerka za przystankiem chyba w srode rej NIL*****? pozdro pa
Dzisiaj rano pod PP przy wjeździe na parking dla wykładowców pod BM i Elektrykiem stała czerwona Solka, wczoraj 16.50 pod budynkiem BM stała czarna II gen. - jakaś nowa, nigdy jej nie widziałem.
wczoraj 16.50 pod budynkiem BM stała czarna II gen. - jakaś nowa, nigdy jej nie widziałem. Czarna II gen pod PP to mojego kolegi Łukasza....dopiero jezdzi nia od paru dni, ale juz sie zakochał Dziś widziałem tez II gen pod siedziba dyrekcji WLKP parku narodowego o nr PZ.....Któz to?
wczoraj po poludniu we wroclawiu ul. Rejtana czarna cerka z alumami ENZO stala zaparkowana,po podejsciu uruchamia sie alarm ostrzegawczy ladna sztuka ! czyja ????
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300" Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )
leon-pro napisał(a):Wczoraj ok. 21... Plac Konstytucji, jedziemy z kumplem jego czerwoną crką i na światłach spotykamy - kogo? Drugą czerwoną - to ty Kejkej?
Tak tak to ja bylem niestety nie moglem juz docisnac bo mi sie waha skonczyla
Dzisiaj (sroda, 12.10.2005 ) pod wydzialem Prawa i Administracji Uniwerku Gdanskiego stala czarna hondka 2nd gen - inna niz ta, ktora widzialem na przymorzu w sobote ;]