rozwalili mnie tym txtem...

thedym24 napisał(a):Wiele ludzi z tego forum jeździ na lpg i nie widzę w tym nic złego i śmieszy mnie jedynie wasze podejście bo jak nie macie już o czym pisać to lepiej nic nie pisać
lpg to zwykłe paliwo takie jak benzyna ropa i inne ,ja nie mam problemów u siebie, a mam jakąś najprostszą instalkę na blosie ,takiego go kupiłem i takim śmigam i pozwala mi to jeździć bardzo dużo i nie marudzić o kasie na wachę, bo mam zatankowane zawsze w dwa baki i jadę jak chcę
choć wiem i ciągle słyszę ze do takich aut jak CRX i inne niby wielce sportowe auta żal i wstyd to montować, to ja tam nie widzę w tym nic złego:) ITR'a tez zagazuję
ot moje skromne zdanie wrobellos napisał(a):on moze nie ale ja owszem, zapraszam na pw po seryjne dedykowane dodatki:
szyby lusterka elktr, podlokietnik, cup holder,ramka 1,8DIN,radio nakamichi z pilotem(firma cos pokroju gathersa), ori polka(bedzie zabudowa bagaznika wiec zbedna), dokladka seryjna tyl, seryjne koncowki wydechu,ori alarm honda(jak beda chcieli ukrasc to i tak ukradna), komplet kluczy + lewarek Honda. ceny od 1pln bo mi na spilery brakuje![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości