diesel do traktora
powiedź tak o boxerach subaru...
nawet kiedys na tvn turbo leciał programik i o tym mowili.Hania napisał(a):powiem jedynie tak :
diesel do traktora
gaz do kuchenki
benzyna do auta
panowie nawet dobre zapalniczki są na benzyne ... to o czym my tu rozmawiamy ... jezeli ktos chce oszczednie jezdzic to niech kupi Corse A 1.5 D albo lepiej - daihatsu charade 1.0 D .. pozdro !

Hania napisał(a):o kurde .. ludzie wyluzujcie ... smieszną anegdotką sobie rzuciłem a tu widze uraziłem uczucia waszych matek. ... wiadomo ze nowe diesle są spoko , ale wg mnie jak chce prawdziwe sportowe wysokoobrotwe auto jakim jest bez wątpienia rexio to tylko benzynka ....
Tylu z was sie zirytowało ze boje sie cokolwiek napisac ;d ch*j mnie obchodzi kto z was jezdzi na podtlenku gazotu i jakie ma o tym zdanie ... a teksty typu "To znawca sie odezwal" są niepotrzebne i nie na miejscu ... ale spoko .. jezdzisz e36 w gazie (pewnie ze znaczkiem Mpower) to jestes GOŚĆ to mozesz sypac takimi tekstami... pozdro !
zwykle M40 1.6, z tylu tylko logo BMW(i butla z gazem+wlew), mam do niej sentyment, gdybys kiedys jezdzil jakims BMW to bys wiedzial dlaczego. A rexio to nie jest sportowe auto, no moze bedzie jak ktos wsadzi dobry zawias i turbo/kompresor bo w standardzie nie jedzie, tak samo sol.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości