Ja spota jutro pewnikiem zaliczę bo trzeba w końcu odpocząć na świeżym powietrzu

TJ co wogole z twoim rexem ?? chodza słuchy ze go sprzedałeszarcik ,Wyjedzie on kiedys na drogi czy to zostanie w sferze marzen. Za ten czas to bys juz silnik od mustanga w niego wsadzil
. Co ty z nim robisz wogole
?
Silnik remontowany przez Grabowskiego, w tej chwili jeszcze na seryjnych wałkach, zrobione na razie jakieś 1000km, po drugim tysiącu zmiana oleju i ogień. Wydech końcowy ma szansę pojawić się na dniach. Będzie jeszcze sporo roboty żeby zrobić porządną rajdówkę ale powoli idzie do przodu.

mówił, żebym dał znać znajomym jeśli mają podobne samochody to mi da zaproszenia i się pokażemy, podobno będzie na pewno któraś ogólnopolska telewizja i transmisja do eurosportu, obawiam się tylko, że się zjadą górale szpachlowozami z okolicznych wsi bo jeździ tego masa po podhalu i będzie przypał... co myślicie? jeśli byłoby ładnie możnaby zabrać swoje Panie i później skoczyć nad zalew czy nad białkę pograć w piłkę/badmintona i zapalić ognisko czy coś, he? A nie tylko jakieś bukieckie spoty pod M1 

(zależy co kto lubi
)
w każdym razie gdybyście byli chętni trzeba mi napisać, dorwę tego taksówkarza i dopytam o szczegóły, fajnie gdyby chociaż z trzy solki były (ja, Diups, Crash, może Pinkie? - dawno was nie widziałem
), no i jakieś rexy do tego, byle nie kopciły zbytnio 

nitrox89 napisał(a):Diups widze że jesteś hardcorem![]()
otwiera mi drzwi od strony pasażera i zaczyna się gadka
to lipa
)

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości