Ktoś z forum??
Może ktoś z forum 
jakis rozkojarzony byłem. Trzeba się spotkać kiedys 
na MOSiRze w miejscowosci Rój koło Żor widziana czerwona piękna Solka na białych felach z naklejką CRX Crew.........czyzby kierownik korzystał tam z basenu? w Swierklanach widziałem czerwone Ed9 ale mknęło jak strzała, no i wczoraj jak wracałem na hotel rozmawiałem z kierownikiem niebieskiego Ed9 z Turbo burbo ile pamiętam
A!! i jeszcze w niedziele na zaporze w trsenej koło zywca kolejna czerwona solka.......ludzie z forum?BornToBuyCRX napisał(a):czerwona piękna Solka na białych felach z naklejką CRX Crew
czekałem nawet chwile mając nadzieje że własciciel sie pojawi bo chciałem dokładniej obadac to cacko ale lipa wyszła
co nie zmienia faktu że jeszcze długo bede sypiał na MOSiRze i może kogos spotkam 
BornToBuyCRX napisał(a):i jeszcze w niedziele na zaporze w trsenej koło zywca kolejna czerwona solka.......ludzie z forum?
ale chyba nie z forum
pozdroBornToBuyCRX napisał(a):kurcze no własnie nie wiem kto to był ale fura zacnaczekałem nawet chwile mając nadzieje że własciciel sie pojawi bo chciałem dokładniej obadac to cacko ale lipa wyszła
co nie zmienia faktu że jeszcze długo bede sypiał na MOSiRze i może kogos spotkam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość