witam, mam problem z sygnalem wlaczonych swiatel mijania/pozycyjnych. mianowicie raz jak zapomne wylaczyc swiatla to piszczy a innym razem nie. nie wiem co jest grane pewnie cos nie laczy do konca czy cos. nie wiem gdzie tego szukac bo w manualu jakos nie widzialem .od czego mozna zaczac? gdzie szukac?? moze ktos sie spotkal z czyms takim?? w sumie nie jest to uciazliwe, jezdzic sie da, ale jak kiedys nie zauwaze to bede gonil na piechote:P
Dokładnie jak kolega kulek34 napisał...
Miałem ten sam problem z tym, że nieco większy, bo automatycznie uzbrajał mi się alarm (nie wykrywał otwarcia drzwi) a ludzie patrzyli się na mnie jak na idiote
a to co piszczy znajduje się po drugiej stronie skrzynki bezpieczników taka brązowa skrzyneczka jest wsadzona do skrzynki bezpieczników od tyłu i do niej jest jeszcze wsadzona kostka z kablami mozna to łatwo wyciągnac i wymienić
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
No właśnie, więc wysyłasz do mnie swojego brzęczka i mogę Ci go przerobić No chyba, że wolisz nowy ale na to trzeba będzie chwilę poczekać, bo póki co rozkręcam produkcję innego projektu (z mojego podpisu)
Dla zakręconych mogę zrobić wersję, która będzie gadać
Można też dorzucić funkcję przypominania o nie włączonych światłach