fajnie środek nawet zrobiony , całość była by ok , gdyby z przodem nie przekombinował
jednak pogratulować można zapału i tego że nie odwalił tego byle jak , widać dobre spasowanie elementów , nawet plastik podszybia pod wycieraczkami polakierowany
LOL naprawde szacun za wlozona prace, bo jest jej tona...
ja wiem ze o gustach sie nie rozmawia i kazdy ma inny... ale ten jest wyjatkowo kiepski
jeszcze calosc jako tako w miare ok....
ale maska - jiiiizuuuusss tragiedia..... zostaje uzupelniona przez kominy jakby tam bylo 10 litrow pod maska.....
i na koniec, taka wisienka na paskudny torcie - te naklejki na SILNIKU .... jiiiiiiiiiiiiiiiizussssss
jeżeli wszystko zrobione z lampinatu to pewnie jakoś wagowo nie odbiega od serii. Mnie oprócz przedniego zderzaka i tego wlotu na masce + naklejek na silniku nawet się podoba. Na zywo musi robić wrażenie
[ Dodano: 2009-07-26, 16:53 ] i tylnego
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
E.Hemingway
Nie no dla mnie tez masakra, ale nawet nie mysle ile to kosztowalo wysilku!!!
Faktycznie przod jak by byl mniej zwydziwiany to nawet by to zle nie wygladalo.
Naprawde patrzac na caloksztalt projektu to pogratulowac zapału, wydaje mi sie ze zdjec ze i dobrej roboty, a gusta zostawiam wlascicielowi.
U mnie w pracy kolega robi opla kadeta ponad rok, ale co dziennie po pracy rzeźbi. robi wszystko sam. Auto rozebrane na czesci pierwsze lacznie z silnikiem.
Mozna powiedziec ze jak z fabryki.
Tu macie info o tym kadecie - warto zerknac bo naprawde masakra.
ja mysle ze to chyba musi kolejny projekt tego kolesia co mial CRXa z całym otwieranym przodem labo dorsami itd. po blachach widac ,ze okolica ta sama. a tamto auto tez szokowalo nakladem pracy.
ciekaw jestem jak to wygladalo jeszcze bez lakieru ;p
badam to nie ten sam pprojektant o tym co mowisz to byl z zywca ta czerwona z lambo i z calym przodem a to jeszcze ta czerwona jakos wyglada, a a=ta to raczej nie ale pracy duuuzo wlozonej
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic