Koledzy mam problem potrzebuje kupić akumulator do Hondy Crx z 90r jaki najlepiej kupić??????? (firma i parametry) bo miałem teraz Boscha AsiaSilver 12V 45Ah 330A i szlak go trafił po dwóch latach nawet nie zakręci rozrusznikiem.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Z cala powaga moge polecic Centra Futura+ CF04 62Ah, jest wiekszy niz oryginal ale spokojnie go zmiescilem i w niczym nie przeszkadza.
Co do uzytkowania to jestem zachwycony mam CarAudio Hertz ESK 165, Hertz ES 300 do tego 2 wzmaki 650 i 700W i na tym sprzecie podkreconym tak ze autkiem niezle trzepalo sluchalem muzy prawie caly dzien i aku nie dawal zadnych znakow ze ma dosyc ,
ostatnio mialem problemy z alternatorem i ladowania nie mialem, aku sie rozladowal tak ze wycieraczka wolno chodzila ale mimo to bez problemu odpalalem, no i gwarancja 3 lata z Centra Assistance
nie wiem czy nie wycofano ich, ponieważ nigdzie nie ma, ja ostatnio je sprzedawałem za 120zł
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Varta , specjalny pod japońskie auta . 45Ah , 380A, 205 zł
Chciałem najlepszy, jaki jest dostępny i polecili mi tego. Prawie dwa lata i żadnych zastrzeżeń.