.Jedyne co mi przeszkadza to fakt że nie będę w stanie upchać tego pod seryjnymi maskownicami-za jakieś 3 tygodnie będę miał ciut luźniej to się zabiorę za męską decyzję 
.Jedyne co mi przeszkadza to fakt że nie będę w stanie upchać tego pod seryjnymi maskownicami-za jakieś 3 tygodnie będę miał ciut luźniej to się zabiorę za męską decyzję 
at04pietas napisał(a):a jeśli nie chcesz meczyć się z wysokotonowymi są kubki zazwyczaj w zestawach i można je na desce przymocować bez rzeżbienia supków
w zestawie Hertz'ów miałem kilka różnych takich "montażówek". Zrobiłem w kubeczku dziurki, przecisłem kabelek, schowałem go ładnie i stoją sobie tweeterki na desce, schludnie, elegancko, kabelków nigdzie nie widać, a zawsze mogę sobie wyregulować kierunek dźwięku. Polecam takie rozwiązanie, dobre i bez [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod]. Mówie Ci Zwierzu, za dwa tygodnie znowu się studia zaczynają, będę w Gliwicach, pooglądasz, puszczę Ci same głośniki, później głośniki + subik i sam ocenisz czego potrzebujesz!
plus radio jakieś wmiare a następnie 2x30cm tak po 500W PLUS 2KNAŁY PRZÓD PLUS MONOBLOK i jest jazda nawet przelot nie straszny
ZWIERZU uwielbia serię
i za nic w świecie nie chce psuć wyglądu zewnętrznymi gwizdkami na słupku
podejrzewam ,że z tym subem w bagażniku też go nie zainteresujecie, bo kolega nie chce demo cara 
nigdy mnie ciągnęło więcej i więcej w car audio ,mnie tam wystarczy seryjny sprzęcik, jaki mam w aucie a większość i tak powie ,że jestem staromodnyat04pietas napisał(a):Z car audio jest jak z tuningiem chcesz coraz więcej ja zostałem bez grania i płodze w drugim aucie coś niedługo
jako młokos kupiłem wzmaka MAGNATA i do tego roku leżał na szafie i sprzedał się na allegro
myślę, że ZWIERZAK jest na tyle dorosły by nie robić siary srebrnym radiem w REXie
chce po prostu lajtowo posłuchać muzy i radia, tak by nie było to okrojone tanim sprzętem na max, ot co ja myślę
,at04pietas napisał(a):nie no spoko kazdy ma swoje zdanie ale najcześćiej jak chcesz się czymś bawić to chcesz cały czaś więcej jak mu się spoodoba to bedzie więcej tymbardziej ze można wszystko zrobiż tak żeby widać nie było no może z wyjątkiem tweetów ale z tym też mozna sobie poradzić pozdrawiam bar_oo

wsadziłem wtedy fajnego PIONEER'a, na tamte czasy była to jednostka z pilotem i całym przodem, bez dziury na kasety
dwa kolory podświetlenie, RDS itd itp 4x35, do tego wzmak i masa głośników, chyba 8
grzmiało jak miło i nawet fajnie grało
ale teraz powiem, że jakoś mi to nie w smak ( do serii się dorasta podobno ) i tu się z tym określeniem zgodzę, bo jak pomyślę, że tam obszyłem całą tapicerkę welurem ( półkę tylną i boczki ) pomalowałem, co się dało na fajny niebieski kolor i pozmieniałem kolor lampek, to mi się śmiać chce, ale było miło i grało też miło
sorki ZWIERZU, że CI śmiecę w temacie !!!! nie gniewaj się
ale tak jak kolega powiedział wyżej, powinno być więcej luźnej, miłej, pomocnej gadki, niż przekomarzania się w typie kto wie więcej 
wiec pora na tuning a jeszcze buduje razem z bratem coś o jeszcze mam 3 autko prawie cywilne tylko turbina jest podkręcona i takie małe przeróbki i szykuje się moze 2 CRX
też przepraszam za zaśmiecanie i pozdrawiam Zwierza

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości