no i z sharkiem jak wyjezdzalem to sie mijalismy ale slepy, za to kolega juz nie 
no i z sharkiem jak wyjezdzalem to sie mijalismy ale slepy, za to kolega juz nie 

vrus napisał(a):ja już wróciłem, nie było najgorzej duzo znanych "mord"no i z sharkiem jak wyjezdzalem to sie mijalismy ale slepy, za to kolega juz nie
do 3 walczylem w garazu, rano pojechalem zakladac fele i troche to im zajelo i po prostu zmeczenie dalo znac o sobie, do tego ludzi jak mrowek i nie patrzeli jak chodza
gabeczka napisał(a):jakies pucharki w swoich klasach???
mrenias napisał(a):Godzina 19.40 - Mikołów - skrzyżowanie - Stoję sobie na światłach za kierownicą jakiegoś tam rodzinnego autka w drodze na nocną zmianę do pracy, a tu widze - jedna, druga CRX potem cif chyba coupe i znowu CRX Kaspola i nic by mnie nie zdziwiło gdyby nie ta prędkość myślę, że dwójeczka z przodu była na prędkościomierzu![]()
POzdrownienia dla tych killerów

mrenias napisał(a):Godzina 19.40 - Mikołów - skrzyżowanie - Stoję sobie na światłach za kierownicą jakiegoś tam rodzinnego autka w drodze na nocną zmianę do pracy, a tu widze - jedna, druga CRX potem cif chyba coupe i znowu CRX Kaspola i nic by mnie nie zdziwiło gdyby nie ta prędkość myślę, że dwójeczka z przodu była na prędkościomierzu![]()
POzdrownienia dla tych killerów
troszke przegonilismy wczoraj nasze maszynki 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości