To co możesz zrobić samemu
Coś dla crxowych audio

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2005-10-22, 12:32

a co ty myslales w szkole to gloduje a na imprezy to tylko chodze na urodziny bo nie wypada odmowic odkladam kazda zlotowke i probuje jakos zdobyc ta kase wiadomo ze ojciec mi nie zafunduje ceerki za darmo tez mam ultimatum

dominik216
Forumowicz

Samochód: ATS Tourer & ATR

przez dominik216 » 2005-10-22, 14:32

Panowie nie dogryzajcie sobie, poniewaz szkoda tego zeby jeden drugiemu do gardła doskakiwał...chyba nie o to chodzi.Kazdy daży do marzen tak jak mu sytuacja na to pozwala...jesdnego stac na crx bo pracuje, a to ze ktos ma auto które mu ojciec kupił to ok...kolega ma temat o audio w swojej hondzi i uwazam ze naprawde odwalił kawał dobrej roboty(sam troche lubie pogrzebac przy audio i wiem ile czasu zajmuje podłaczenie głupiego wzmacniacza), a wszyscy ostro zjechali z tematu...to nie ma sensu :diabeleknie:
Było AAS, ED9, EE8,BB9,EJ9, EP1
Obecnie ATS & ATR

diamson
Forumowicz

przez diamson » 2005-10-22, 16:17

nice1.
tylko powiedz mi czy caly czas widac ta czerwona gasnice na tylniej polce i to przezroczyste cos ? bo chyba to oznaka ze masz dobry sprzet i dla zlodzieja to tylko wskazowka ... tak mi sie wydaje ... balbym sie chyba zostawiac auto z takim sprzetem. jeszcze tak wystawionym ... a tamta dziurka przez ktora widac bagaznik jest jakos zamykana ? czy podchodzac do auta poprostu widac od razu sub i wzmach ?

Ali-En
Forumowicz

przez Ali-En » 2005-10-22, 17:26

Dla mnie audio jest bardzo wazne. Narazie jeszcze nic poza wygluszeniem i kupnem radia nie zrobilem ale to kwestia czasu. Ale ja preferuje styl wygladu kompletna seria. Ma grac to dla mnie sie liczy, przy okazji nie kusi amatorow czyjejsc wlasnosci. Moje poprzednie auto mimo ze nie skladalo sie ani ze specjalnie duzej ilosci sprzetu a tym bardziej mega markowego bo opieralo sie na firmie sony to gralo na tyle przyzwoicie ze wiele osob bylo srogo zaskoczonych.

..:VoyteQ:..
Forumowicz

przez ..:VoyteQ:.. » 2005-10-22, 17:51

powiem tylko tyle, ze podoba mi sie ta zabudowa i szanuje jej autora za wklad pracy wlozony w nia....
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!

www.kastor-karcher.pl

rolek
Forumowicz

przez rolek » 2005-11-03, 13:35

diamson napisał(a):tylko powiedz mi czy caly czas widac ta czerwona gasnice na tylniej polce i to przezroczyste cos ? bo chyba to oznaka ze masz dobry sprzet i dla zlodzieja to tylko wskazowka ... balbym sie chyba zostawiac auto z takim sprzetem. jeszcze tak wystawionym ... a tamta dziurka przez ktora widac bagaznik jest jakos zamykana ? czy podchodzac do auta poprostu widac od razu sub i wzmach ?

Odkopuję temat troszkę.
Mam na to bardzo proste wytłumaczenie. Auto nie jeździ w polsce- a to wszystko tłumaczy.
P.S. no na półce to nie gaśnica :rotfl: to kondensator, natomiast sub i wzmak jest z zewnatrz bezczelnie widoczny i rzeczywiście napewno 24h na jakimś osiedlu auto by nie przetrwało.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!

emdek
Forumowicz

przez emdek » 2005-12-05, 23:41

Powiem szczerze ze na mnie zrobiło dużżżże wrażenie. Może dlatego że dużego pojęcia o tym nie mam, aczkolwiek liczy się chyba efekt?? ;)

Poprzednia strona