NEGATYW Kupiłem felgi od tego użytkownika 14 cali OZ ROUTE
1. Felgi na zdjęciu były na crxie - czyli do crxa pasują - tak można wnioskować z fotek, niestety nie przyszło nam do głowy sprawdzić piasty, skoro widziałem ich zdjęcia na crxie, a to forum crxa itd itp - okazało się że te felgi mają piastę 51mm a do crxa były przykręcone "na pytę" bo jest ślad na piaście. - to jest pierdoła, bo sie przetoczy i będzie ok.
2. Jedna felga jest solidnie krzywa - sprzedający mówił że trzeba tylko wyważyć...
Po prostu uważajcie i sprawdzajcie wszystko dwa razy
Ostatnio edytowano 2009-11-01, 11:42 przez n0rbi666, łącznie edytowano 1 raz
Dobry kontakt uczciwe podejścieszybka wysyłka pełen konkret polecam.
Co do chipu z mapami mugena to jak dla mnie wielka ściema ale + to przeniesiona odcinka ale moc to raczej nie przybyła a na wolnych obrotach wręcz ubyła ale tak właśnie pisał glibo więc wielka piona dla goscia.
Polecam użytkownika, szczególnie ze względu na kontakt, sprzedawca dokładnie informuje co i jak z towarem, kiedy wysyła itp. Towar przyszedł dobrze zabezpieczony i sprawny. POLECAM!
kupowałem cały przelot u tego Pana (spawać to on nie umie ). Odbierałem osobiście. bardzo dobry kontakt z użytkownikiem towar jak najbardziej zgodny z opisem. polecam użytkownika