Już nawet zakładając, że to zwykłe akumulatory to mają je w obudowach, a nie na wierzchu jak większość osób, która chce przerzucić do bagażnika bez żadnej osłony, poza tym nie piszcie o mercedesach i bmw bo one mają kufry odseparowane, tak jak np. solka więc to inna sprawa. Jak już ma być w tym bagażniku to chociaż w jakiejś obudowie, która nie będzie reagować, ja jak sobie zrobiłem home made polerowane mocowanie akumulatora z aluminium, które dociskając go zasłaniało jeden z korków to po miesiącu było pod nim tyle białego osadu, że skrobałem śrubokrętem i odpadały płatki, a samo mocowanie się żżarło i było do wyrzucenia.Hania napisał(a):ale z drugiej strony taka obudowa jak nie bedzie szczelna to nie ma sensu - a jak zrobic szczelną obudowe i w jaki sposób zrobic odprowadzenie tych "oparów" z auta
pirul napisał(a): nie piszcie o mercedesach i bmw bo one mają kufry odseparowane, tak jak np. solka więc to inna sprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości