Witam, ja mam gościa który pracuje w serwisie Hondy i ustawiał mi w tamtym roku za 50 zł.Pytałem kiedyś w serwisie w Rybniku to powiedzieli że 80 zł.Wiec ceny tak sie kształtują w serwisie powinni wziąść nie wiecej niz 100zł.
Właśnie ustawiłem w serwisie i byłem z reklamacją!!! Pokazali mi ksiażke serwisową i pisało tam jak ustawiali mi te zawory. Pisało tylko do jednego modelu!! Mają tylko dane od ED9!!!! Jak mówie że są źle ustawione to oni mi wmawiali że dobrze. Taka z nimi gadka!! Dlatego prosze Was ludzi ze Śląska że jak ktoś ma ten klucz i potrafi ustawić te zawory i ma oczywiście ten silikon do uszczelniania to mógłbym za materiał zapłacić. Ale nie stać mnie znowu płacić 80 zł za kolejne ustawianie w serwisie. Dzieki Pozdrawiam Sajder
Bo jezdzisz nie do tego serwisu.
Znam tylko jeden serwis na slasku godny polecenia.
Honda Dumnicki w Bytomiu.
Jezeli juz masz cokolwiek robic w serwisie to tylko tam.
Aha i zawsze pros niech dlubie Janusz.
A moze warto przestudiowac conieco instrukcji i schematow (wszystko jest idealnie opisane co i jak) nie ma rzeczy niemozliwych a regulacja zaworow do najtrudniejszych nie nalezy, dwa klucze, srubokret, szczelinomierz i troche wolnego czasu wystarczy
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
A moze warto przestudiowac conieco instrukcji i schematow
Jej wiesz ustawiłby sobie sam jakbym miał czym:/ Dlatego ponawiam moją prośbę. Jesli ktoś ma narzędzia i czas mi to ustawiuć. Oddam kase za silikon i jakieś tam ewentualne koszty. Ale nie mam pieniędzy na ponowne jeżdżenie do serwisu z tym problemem.
hehehe to nie sa zawory ... !!! to twoj V-tec prosi sie o regeneracje !!!
bardzo prawdopodobne, ale bez ustawqienia zaworow nie oceial bym szczegollnie na odleglosc jak nie widze auta.
no i nie przyjechal to Wam niepowiem.
i poprawka nie 20 mi pbo oczywsice zawszze czeba poczekac asz silnik ostygnie...