Niestety nie zdaze z autkiem moim Ale jestem nadal za spotkaniem. Proponuje godzine 12:00 na parkingu przy stadionie "Lecha", ktos chetny nas (mnie i moja kobiete) zabierze tam Pogadamy, poogladamy i ustalimy co robimy wieczorkiem, a raczej gdzie robimy bo co to wiadomo "wsiekle"
Wstepnie proponuje klub http://www.iqclub.pl/ jest milo i towarzysko na 22:00
ale to doszlifujemy w polodnie
pozdro
Ostatnio edytowano 2005-10-28, 13:43 przez kubus_akustyk, łącznie edytowano 1 raz
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Ja niestety odpadam, jutro rozpoczynam rajd po cmentarzach, wiec sami rozumiecie.
Ten jeden raz poradzicie sobie bez mojej osoby.
Pozdrawiam i do zobaczenia SOON.
Ja zaliczam się do nowych fanów i chętnie bym przyjechał swoim crxem, tylko nie wiem jeszcze co z wyjazdem na rodzinne groby. To może być przeszkoda, a widzę, że wszyscy się tu znacie, więc też bym chętnie się wkręcił w towarzystwo Pozdro
Tak tez myslalem, ze frekwencja nam spadnie przez "groby" ale nie martwi mnie to Przypominam o nastepnym termina 19.11.05 dla tych co nie beda jutro
pozdro
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
No to cos sie dzieje, to bardzo dobrze.Ja jutro wlece na pewno, choc bede po nocce.Ok to ustalone godz 12sta k stadionu lecha....Trzeba wreszcie zrzeszyc jakos to towarzystwo.He,he.pozdrawiam
Monalisa nie wpieniaj mnie bo nie jestem w nastroju.
To ile mam grobów i gdzie to moja sprawa i H.. ci do tego.
To nie ja wybrałem ten termin więc prosze nie mieć do mnie pretensji, że mnie nie będzie.
Będe 19.11
Tomku prosze cie o zmiane slownictwa, nikt tu na Ciebie nie najechal a ty rzucasz miesem na Moja Kobiete
Widac masz nastroje jak baba migrene i na tym koncze slowne potyczki
pozdro
po pierwsze MonaliZa..
po drugie jesteś niemiły...
po trzecie nie wpieniam Cię tylko stwierdzam fakt, i dodam również od siebie, że jak wszystkich świetych przypada w sobote/niedziele, to jakoś wszyscy zdąrzą jechać na groby, a teraz jest aż 4 dni długiego weekendu...
po czwarte, masz racje nic mi do tego gdzie i ile, ale też i o to NIE zapytałam, tylko stwierdziałm, ż dość długi ten rajd (jak sam to nazwałeś), ale to również nie powód by do kobiety zwarać się z mięsem (nawet jeśli z kropkami)
po piąte, nie wybrałeś terminu, ale propozycja pojawiła się 12 paździrnika, także ładnych pare dni temu i jakoś nikt nie protestował, że nie, bo będą wyjeżdzać tylko nagle dzień przed.. i nikt nie zaproponował innego...
po szóste, nie miałam do Ciebie pretensji, tylko szkoda, że nagle się teraz co niektórzy obudzili na dzień przed i wyraziłam co o tym myśle, CZYLI, że znów nas będzie mało
po siódme, jak nie masz nastroju to nie szukaj kozła ofiarnego
po ósme, spokojnego weekendu i świeta zmarłych...
pozdro