Witam mam felgi borbet 16" identyczne jak na tym zdjeciu....i teraz tak chcem pomalowac je na czarno i zrobic czerwony pasek w felgach jest rowek tak jak narysowana jest strzalka jak mozna namalowac ten czerwony pasek?
nie widzę zdjęcia ale zwykle robi się to tak że oklejasz sobie papierkiem takim samoprzylepnym malarskim dookoła oddzielając część felgi, której nie chcesz pomalować , malujesz podkładem a później czerwonym lakierem. Spray powinien wystarczyć
[ Dodano: 2009-12-05, 18:17 ] już widzę zdjęcie i nawet wypowiedz NAZGUL'a
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
E.Hemingway
Darek ams mial takie same w swoim pisalem na pw ale nie ma odp...... powiem tak ze na tyl mam z wiekszym rantem felgi a tu na przednich juz jest hujpowe dojscie do tego rowka
ja taki miałem u siebie na felgach i było git! trzyma sie jak trzeba i fajnie wyglada tylko w ten rowek bedzie cieżko nakleić bo w zestawie jest specjalny adapter zeby równo nakleic ale to jest przystosowane do naklejania na brzeg rantu felgi a bez tego adaptera bedzie ciezko równo nakleicć