Krzyh00 napisał(a):a co mi tam wsadze 3 grosze od siebie. moim zdaniem kalendarz na ten rok bedzie wyjatkowo bezplciowy i robiony "na kolanie". zdjec (patrzac od gory) 3, 4 i 7 w ogole nie rozumiem, a co do kilku pozostalych to autorzy wyslali lepsze zdjecia. no offence takie jest moje zdanie

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Krzyh00 napisał(a):a co mi tam wsadze 3 grosze od siebie. moim zdaniem kalendarz na ten rok bedzie wyjatkowo bezplciowy i robiony "na kolanie". zdjec (patrzac od gory) 3, 4 i 7 w ogole nie rozumiem, a co do kilku pozostalych to autorzy wyslali lepsze zdjecia. no offence takie jest moje zdanie
Bonczek napisał(a):Chciałem już na ten, kiedy MF zrezygnował, wszystko ogarnąłem, a później MF się obudził i wywalił mój topic, liste chetnych, liste zdjec - widocznie nie widziałeś.
Rybcia180 napisał(a):Bończek jest sens to rozgrzebywac...?? wyszlo jak wyszlo dogadaj sie z Mf ze za rok ty robisz i wsio... a tu widze jakies zale i tak nic tym nie wskurasz wiec po co to kazdemu przypominanie ze juz sie zajales tematem... kazdy wie jak bylo trudno stalo sie jest jak jest cofnac czasu nie cofniesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości