Bo swiat nalezy do odwaznych, i ten co sie nie podejmuje takiej roboty, to niech sie lepiej nie udziela, bo nie po to temat zalozony zeby mu mowic, o przestan, nic z tego nie bedzie, BEDZIE I JESZCZE SIE ZDZIWICIE 
mr073k napisał(a):pusty24, rob rob, nie przejmuj sie innymi, ja wierze ze sie uda.Bo swiat nalezy do odwaznych, i ten co sie nie podejmuje takiej roboty, to niech sie lepiej nie udziela, bo nie po to temat zalozony zeby mu mowic, o przestan, nic z tego nie bedzie, BEDZIE I JESZCZE SIE ZDZIWICIE
i ni zrobic
i myslalem ze raczej moge liczyc na ewentualne podpowiedzi doswiadczonych forumowiczow czy cos,ale
no jednak nasza mentalnosc sie wiele nie zmienila
bo robota nie zajmie mi wiele czasu,najwiecej wiązka elek. ale to nie moja dzialka,wiec ja bede robil swoje a kumpel swoje(wiazka) najwyzej zobaczymy kto szybszy

Ciekawy jestem tylko gdzie wyjdzie lewarek, chociaż w poldku on jest bardziej z przodu i jest wygiety locno do tyłu (ok 40 st nachylenia w tył) więc jesli coś to zawsze można go bardziej wyprostować

a rwd wymaga sztywnego niskiego zawiasu
http://www.motoforum.pl/312/vision.html
)) juz nie jeden taki projekt znam ktory laduje na allegro albo zlomie, jakby tak latwo sobie bylo przerabiac takie auto to co drugi czesiek by latal na rwd w autach przednionapedowychporównanie...pusty24 napisał(a):aha i karlowi benzowi tez pewnie stukali w czolo i mowili ze pojeb
at04pietas napisał(a):a mam takie pytanie jak chcesz tylny most zawiesić na spręzynach czy resorach piórowych jak w poldolocie? i jak moge doradzić o tylny most one raczej nie wytrzymują mocy jest taki fiat chyba 132 one mają mocniejsze mosty
cos wiesz

pozdrowki
6biegow ,staly 4x4 silnik sohc zjechany,ale reszta smiga bez zgrzytania i stukania 
pozdrawiam;) Zuk.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość