Witam. Rok temu w tym czasie trwała juz ankieta na temat pierwszego zlotu.
Czy chcecie to powtórzyć???
Wstepnie z chłopakami myslimy ze tak, ale to od Was zalezy czy my zrobimy zlot.
Oczywiście ze chcemy zrobic. Zobaczymy jednak co z tego wyniknie.
Temat rozpoczynam juz teraz, zeby wiedziec na co sie przygotować.
Chcemy zrobic to lepiej niz w tamtym roku, dlatego bedzie troche inaczej. Tez sugestie z waszej strony mile widziane. Co wam się nie podobało rok temu, a co się podobało. postaramy sie w miare możliowści zrobic to jak najlepiej, ale nie wszystko da sie ptrzeskoczyć.
Wstepny zarys.
Data - 29-30 maja
Miejsce - na 95% takie samo jak w tamtym roku
Spanie - tak jak przedtem w namiotach.
Zarcie - tak samo dobre i tak samo tanie jak ostatnio. lecz nie bedzie chyba bonów na jedzenie, bo to duzo zamieszania z tym było.
Konkursy - bedzie więcej niz ostatnio
Nagrody - pracujemy juz powoli nad tym. Bedziemy się starac zeby impreza była bardziej rozgłoszona w naszej okolicy, a tym samych bedziemy starac się, by od firm z regionu wyciągnąc coś na nagrody. Nawet jesli beda to małe drobne rzeczy, to wszystko bedzie nas cieszyć. Was tez, bo nagrody jak się uda beda bogatsze.
Byc może patronat medialny obejmie jedna ze znanych rozgłosni radiowych.
Hostessy - bedzie ich więcej niz ostatnio. Jak się uda to około 5-6 pięknych pań bedzie ładnie wygladać na terenie zlotu.
Osoby z zewnatrz beda miały wejście na teren imprezy, chcemy to zareklamować, a tym samym zachęcic sponsorów/firmy na dołozenie sie do nagród.
zeby frekwencja była dośc duża chcemy zaprosic nie tylko Hondziarzy, lecz takze inne kluby tuningowe, a takze włascicieli ciekawie przerobionych samochodów. Chcemy tym samym przyciągnąc okolicznych mieszkańców.
Przy okazji zlotu chcemy zrobic wystawke starych samochodow, spotkanie motocyklistów, jak się uda bedzie też hamownia na terenie imprezy.
Mała ankieta, dla mnie, bym wiedział ile aut sie spodziewac.
Ekipa Wieruszowska zaprasza.

przyjadą jacyś wieśniacy swoimi agro furami i juz nie bedzie tak fajnie 
już zaznaczyłem na kalendarzu spocik
byłem w tamtym, roku to i w tym też będę - będziemy, a co do autek tez fajniej by było spoci same H a nie MAZDY i inne
u mnie na spocie juz nawet ludzie z nowszych civicow byli tacy troche jacys no dziwni ... pozatym mi sie bardzo podobaja imprezy w gronie ludzi ktorych znam ze zlotow, forow, spotow, reala itp. inaczej mowiac sami swoi