Diups napisał(a):dla przykładu - allstars tuning weekend we wrześniu w Małopolsce był
i bawiliśmy się tak http://www.youtube.com/watch?v=2CHMzx8ZfCo
Nooo taka imprezka jest git
podobało by sie 
Diups napisał(a):dla przykładu - allstars tuning weekend we wrześniu w Małopolsce był
i bawiliśmy się tak http://www.youtube.com/watch?v=2CHMzx8ZfCo
podobało by sie 

polkar napisał(a):\Diups napisał(a):konkurencje nowe jakieś
beda, bedą
A co do innych aut, to zapraszam Twój klub jak najbardziej, o takich autach tuningowych myslę... Odezwe się na GG do Ciebie...

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
sutzo napisał(a):rozumiem.. no jesli pokryje sie to z moja podroza po polsce objazdowa to pewnie bede lub bezposrednio podjade z 3city.
Moze na przyszly rok zadbac o taka miejscowke? Nawet jesli bylaby od Was oddalona o te 200km ;P
A w pobliskim miescie nie ma jakiejsc ciekawej miejscowki?
super,ja też biorę córęjanekcrx napisał(a):dzidzia

od wszystkeigo musi byc jakas odskocznia, wyscigi to nie wszystko, pozatym ja osobicie nie lubie sytuacji po wyscigach typu: mam lepsze auto ale mi 2 nie wszla i przegralem, 1 setna i bylbym lepszy itp...sutzo napisał(a):rozumiem.. no jesli pokryje sie to z moja podroza po polsce objazdowa to pewnie bede lub bezposrednio podjade z 3city.
Moze na przyszly rok zadbac o taka miejscowke? Nawet jesli bylaby od Was oddalona o te 200km ;P
A w pobliskim miescie nie ma jakiejsc ciekawej miejscowki?
vrus napisał(a):impreza z 1/4 jest jakos 20 razy trudniejsza do zoorganizowania
sutzo napisał(a):ale jest to wykonalne. Przykladem moze byc SRT i pewnie nietylko w Polsce.
sutzo napisał(a):Wrobellos hmm, tak;) Kupilem auto by upalac.. a nie wozic w nim koszyk wiklinowy;)
sutzo napisał(a):Oczywiscie nie chce ujmowac Waszej imprezie bo nie jest gorsza czy mniej atrakcyjna od upalanych.
sutzo napisał(a):smieje sie w twarz gosciowi
sutzo napisał(a):koszyk wiklinowy;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości