Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi oponami?
chociaż i to nie jest zbyt bezpieczne bo lłatwo je rozwalić na dziurach, nigdy więcej.
jak byly nowe to na mokrym tragedii nie bylo a pod koniec to juz sie balem jak bylo wilgotno na biale strzalki najezdzac bo puszczaly ale za to nasuchym trzymanie zajebiste do ostatnich dni 
Baca napisał(a):kto jezdzil na T1R i paradach spec 2 i moze mi powiedziec ktore maja lepsze trzymanie (chodzi mi o zakrety, nie o przyspieszanie).
na paradach juz mozna poupalac na suchym w zakretach, tyle ze na mokrym trzeba uwazac by nie przesadzic 
dostojny kocur napisał(a):tu nie ma co porownywac, t1r to zwykla drogowa opona, nie nadaje sie do upalania w zakretach, nie nadaje sie nawet do wyscigow na prostej
T1R jak za tą kasę to bardzo fajna opona. I nie opowiadaj bajek, że nie nadaje się do upalania po zakrętach. Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza. Wg mnie bardzo dawały radę na kjs-ach i sprintach, gorzej było jak zdarły się powyżej połowy, wtedy drastycznie spada trzymanie, ale ogólnie git.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość