Bardzo pieknie jestem pod wrażeniem, że az taki przyrost jest możliwy.
Kruqlin, Napisz cos wiecej o tym stozku, jaki to stozek, nazwa itp. gdzie kupiles i jak zamontowales, moze to byl gotowy zestaw, a moze sam cos kombinowales Sam mam ochote kupic i zamontowac stozek u mnie, ale najlepiej cos pewnego, sprawdzonego z wszystkim co potrzeba, aby go zamontowac
Hoody
przez Hoody » 2004-09-14, 21:46
W sumie mi się też podoba czy chodzi o coś innego niż stożkowy filtr ????
Możesz podać cene tego zabiegu ?
10 koni dal sam stozek ?
az dziwne gdyby nie wykres to bym w zyciu nie uwierzył. Ale i tak mi sie przypomina forum diagtronik.pl i król MARIZKA d/s przyrostu mocy P.S. Jezdze na stozku ale 10KM wiecej to ja chyba napewno nie mam
Stozek, stozkowi nie rowny :> Dlatego jestem ciekaw co to za stozek i jak byl zamontowany, bo nawet najlepszy stozek zle zamontowany moze pogorszyc osiagi.
U mnie zamontowanie kompletnego dedykowanego dolotu ze stożkiem też trochę dało ale żeby aż 10KM??? Dobra pobiłem do 150km/h Accorda Type-R (dwa razy przy świadkach, mam nawet filmik) ale żeby sam dolot tyle dawał to aż ciężko uwierzyć.
RESPECT :!: nie sadzilem ze stozek moze tyle dac :shock: jestem jeszcze przed monatazem dolotu wiec mnie to wiecej niz interesuje :!: ile trzeba za to zaplacic, gdzie to dostac itd itp.
ladnie...sam stozek w seryjny dolot wsadzony to chyba nie jest :wink: power rura jakas i doprowadzenie stozkowi zimnego powietrza... bo jak zasysa cieple to sie robi dziura w obrotach jaka firma stozka?
Dokladniejsze info podam, jak sobie ten filtr zamontuje bo ten wykres, jest na filtrze od kumpla, tak sobie sprawdzałem o ile wzrośnie
i jestem pewien, ze ten filtr bede mial, to jest kwestia dni. :twisted: Jakby co, to info mozna dostac w hamowni GTR Tuning. :arrow: www.gtrtuning.glt.pl