czyli podsumowując . wychodzi na to ze amorki mozna kupowac są ok, natomiast sprezyny lepiej lepsze, zgadza sie?? bo puki co to nikt zadnej jednoznacznej negatywnej opini na temat tych amorkow nie przedstawił. Ja osobiscie jeszcze jestem ciekawy, czy lepiej jest regenerowac takie amorki sportowe (np koni) czy nie lepiej kupic wlasnie taki zestaw gt cupline albo ta technix
widac ze kazdy sie przymierza przymierza... ale nikt chyba jeszcze niezaryzykowal ciekawe kto bedzie pierwszy bo jesli zda to egzamin to i ja napewno kupie do ed9 jest dedykowany zestaw czy tylko do solki?
Ja szukam amorków na przód najlepiej zeby po wymianie przód mi nie sterczał. Ma ktos caly zawias Gt Cupline? Ja mam sprezyny H&R - 35 i Gt Cupline na tyle najnizsze ustawienie czyli 3. Niewiem czy jak zmienie na przodzie na GtCupline amory to czy bedzie pasowac to do tyłu a nie ma ustawienia wysokosci na przodzie. ED9
ja mam u siebie GT CL-40 i -60 . Auto kupiłem już z tym zawiasem i jezdzi sie cały czas tak samo a stukneło już troche km od czasu zakupu . Na dziurach przy prędkościach 70 km/h strasznie dobija ,ale na nie podziurawionej prostce przy 200 auto idealnie sie prowadzi ,pozatym nic nie cieknie , sprężyny też OK ,farba troche schodzi z nich jedynie ...
Miałem taki zawiasik, ale nie gwint tylko zwykła sprezyne i amor.
Auto dało sie swietnie obnizyc a co do twarosci to rozniez byłem bardzo zadowolony. Za te pieniadze jak najbardziej polecam zestawik
Ja zakupiłem, MTS Technik - kompletny gwint- jeszcze nie jest zamontowany bo i aura nie sprzyja, ale już niedługo zawita na pokładzie. Po jakimś czasie zdam relacje jak się to sprawuje.
Dodam ze przed zakupem, zasięgnąłem opinii ludzi którzy mieli taki zawias w solkach i usłyszałem ze jest to najlepszy zawias pod względem jakość / cena, wiadomo ze niema takich samych właściwości jak Tein czy KW ale ceny też niema takiej samej ,
Ja wyszedłem z założenia ze do normalnej codziennej jazdy (bez upalania czy wypadów na tor) bez sensy jest kupować zawieszenie które podniesie wartość samochodu o ~`50%