Chcialem sobie zrobic tzn robie biale zegary z przebijajacym napisem CRX i dwoma podswietleniami na liczniku jednym np. predkosciomierzu cos ala VW Passat , w dzien bialy zegar a w nocy dzielony na dwa + napis CRX mam juz to na kompie i w glowie jestem w trakcie robienia i jezdze bez zegarow. Ale stal sie maly " dzwon" sciagalem wskazowki paliwa i temp i pekly mi te male szpienie czy ktos juz to mial mozna to jakos zreanimowac? Czy nieda rady i caly licnik trzeba i ewentulanie podmienic te dwa mehanizmy? Przy okazji kto odstapi licznik albo te mechanizmy ( za niewygorowana sume )
Na allegro jest niedrogo licznik.Licytuj dopóki jeszcze jest.Jesli nie z allegro to licznikow do ed9 jest pod dostatkiem.Z mechanizmami bym sie nie bawił,one są juz zestrojone do licznika.
syncro, coś chyba niedziała ten link ... a i ja tez mam problem ... zrobiłem podświetlenie i zachaczyłem o drucik w zwoju ... pękł, zlutowałem chodziło raz a potem znowu tosamo czyli wskazówka na full niby dobrze bo to od benzynki Ale co z tym zrobć ?? rozbiore jeszcze raz zegary zobacze czy sie to nierozlutowało ... i zobaczymy !!
Wiem zaczołem od dupy strony i namotałem ale myśle ze zrozumiecie !!
Syncro widzialem go i nie len kuna To nie ten ja potrezbuje do 88' podpobny ale to nie to Arszenik usmiechne sie jak nie znajde nic innego, ja tlyko chcialem dobrze i mi nie poszlo