ja mam w EE8 z tej firmy CLIMAIR ogólnie w katalogu nie mają do CRX bocznych owiewek, ale ja mogę ci podać nr jakie mam na owiewkach i te podejdą i będą pasowały jak ulał miał je już poprzedni właściciel mam je ja, nic nie pęka nic nie skrzypi wyglądają ładnie, wejdź w mój temat i zerknij na foto jak wyglądają
ori HONDA sa do kupienia teraz na ebay'u za 185$ + wysyłka
Ostatnio edytowano 2010-02-21, 23:46 przez bar_oo, łącznie edytowano 1 raz
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
ale patrze ze cena tez nie mala kolo 200 zl + przesylka wyjdzie, chyba jednak zrezygnuje, pytalem sie czy pasuja od civa bo na forum civica koles sprzedaje za smieszne pieniadze
owiewki to dość drogi szpas w naszym aucie a ori to już nie wspominam nawet
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
bar_oo daj nr tych owiewek jak możesz Postaram się dogadać i sobie je u nich zamówić
[ Dodano: 2010-02-23, 12:44 ] a tak w ogóle to orientuje sie ktoś ile za to zabule ? xD hehe
ok jakieś 300zł z przesyłka do pl więc nie jest zle ;D czekam na nr
synek napisał(a):ale patrze ze cena tez nie mala kolo 200 zl + przesylka wyjdzie, chyba jednak zrezygnuje, pytalem sie czy pasuja od civa bo na forum civica koles sprzedaje za smieszne pieniadze
no nie podejdą Ci na 100% , tymbardziej że to są owiewki z sedana , z ed7 by wlazły
napisałem tam do firmy czekam co odpiszą, mają napisać z jakiego to są modelu owiewki o tych symbolach ( napisałem - żona mi napisała )
Przyglądałem się Waszym dylematom i sam postanowiłem sprawdzić sprawę z owiewkami do EDków w firmie Heko, bo sam poluję na nie od dłuższego czasu. I mam dla Was bardzo dobre informacje. Otóż. Skontaktowałem się z Panem, który wdraża owe owiewki do produkcji, projektuje etc. Obecnie są one w firmie Heko sprawą priorytetową w związku z jakimś większym zamówieniem. Jednak trzeba je sprawdzić/przymierzyć. I tutaj moja prośba do Was:
Potrzebny jest posiadacz EDka z kieleckiego, który byłby w stanie podjechać do tego Pana i dac mu przymierzyć te owiewki, czy grają, czy trybią z uszczelką itd. Jest to sprawa dość pilna, więc bardzo proszę osoby zainteresowane pomocą w (sumie naszej) sprawie o kontakt ze mną na priv. Wtedy podam telefon i wszystko co będzie konieczne. Powtarzam: potrzebna osoba z kieleckiego z EDkiem.
Jest to niewątpliwie dla nas okazja, bo wiemy wszyscy ile kosztują te owiewki na zagranicznych aukcjach. Jak Wam zależy, to kontaktować się.
a le co będzie ogarniał ??? i jakie one będą miały kształt, tych do składanych elektrycznie lusterek czy tych do zwykłych lusterek elektrycznie sterowanych ???
pusty24 napisał(a):bar oo puscil sie w maliny z lusterkami jdm
pytam bo były dwa modele owiewek